top of page

Ventilation

Förbättra mående och produktivitet med bra inomhusklimat

Vent & Projekt arbetar fullt ut med projektering, projektledning, kalkylering, installation, driftsättning, injustering, OVK-besiktning samt service av ventilationssystem.

 

Vi kan erbjuda dessa utföranden enskilt eller i kombination med varandra i kompletta koncept. Vi arbetar ofta med problemlösningar som leder fram till ett eget förslag på konstruktion men vi arbetar naturligtvis också med konventionella total- och generalentreprenader mot bygg- och fastighetsbolag.

 

Ett smart ventilationssystem ger flera fördelar - bland annat ökat välmående, produktivitet och trivsel. För att åstadkomma detta arbetar vi med ventilation utefter plan- och bygglagen (PBL 2010:900) samt plan- och byggförordningen (PBF 2011:338) för att säkerställa ett tillfredsställande inomhusklimat som uppfyller kraven om bland annat skydd för hygien, hälsa och miljö.

 

När du anlitar oss lyssnar vi in vilka behov du och din verksamhet har. För oss är du som kund viktig och att du känner dig trygg. Vi lämnar därför alltid utförlig anläggningsrapport efter alla arbeten.​

Tjänster

Energioptimering
Ventilation
Våra tjänster - service av ventilation
Styr & Regler
OVK

Energioptimering

Ventilation

Service

Styr & Regler

Obligatorisk ventilationskontroll

Namnlös (6).png

Projektering

bottom of page